La Festa Major de Parets es reviurà a Vallès Visió

fm-parets-2015-redim-enc-dy-11-w350-h400La televisió del Baix Vallès emetrà un espai especial el proper dimecres, 29 de juliol, a les 20.30 h., amb totes les imatges que deixarà la Festa Major de Parets, que celebrarà el gruix de totes les activitats aquest cap de setmana.
Des del pregó fins la cercavila de gegants, passant per actes tan arrelats al municipi com “El rellotge de Parets”, les nits de teatre al carrer o el concurs de fotografia. El més destacat de la Festa Major a través de la petita pantalla.
El programa especial de la Festa Major de Parets 2015 també es podrà veure a través de la pàgina web de la televisió, a www.vallesvisio.cat.
Com cada any, Vallès Visió aposta per donar cobertura a un dels actes més importants de cadascun dels municipis que formen part del Consorci Teledigital Mollet: Mollet, Parets, Montornès, Montmeló, Martorelles i Vallromanes. Per això, la televisió realitza un seguiment exhaustiu dels esdeveniments que configuren els programes de les festes majors i ho reflecteix en aquests espais especials.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail