La Festa Verda i de la Biodiversitat de Mollet es converteix en una web amb eines pedagògiques

Les taronges d’aquests arbres urbans han servit per crear un projecte comunitari per reduir el malbaratament alimentari. Es tracta d’aquests pots de melmelada fets amb les taronges del carrer de Santa Rosa de Mollet. En aquest projecte hi participen alumnes de l’escola Can Vila, la brigada de jardineria, el Consorci de Gallecs i el Centre Ocupacional del Bosc. Les melmelades s’han lliurat a Càritas i a Creu Roja. El projecte es vol continuar en els pròxims anys. Aquesta iniciativa forma part de la Festa Verda i Biodiversitat que aquest any serà virtual i que es vol convertir en una eina pedagògica per lluitar contra el canvi climàtic. Per això, els ciutadans ja hi poden accedir per conèixer les propostes sobre medi ambient que conté.

Aquesta iniciativa se suma al projecte de l’Hort Comunitari de Can Borrell. Des de l’Ajuntament de Mollet es vol seguir el projecte de treball comunitari que es realitza amb diferents iniciatives en els equipaments municipals. En aquest cas des del projecte ‘Finestra Verda’ que es fa en el Centre Cívic de Can Borrell a través de tallers referents al medi ambient i el malbaratament alimentari.

La web de la Festa Verda i de la Biodiversitat també vol reflectir la línia de treball transversal de l’Ajuntament de Mollet. En aquest projecte hi intervenen les regidories de cultura, justícia ambiental o joventut, entre d’altres.

D’aquesta manera la Festa Verda i de la Biodiversitat es converteix en virtual per ser una eina pedagògica per les escoles i els ciutadans per sumar esforços per conservar el medi ambient.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail