La figura de Jordi Solé Tura més enllà de la política

El Centre d’Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura ha organitzat un col•loqui que cada any coincideix també amb el Dia de la Ciutat de Mollet. L’acte d’enguany s’ha centrat amb la relació de Jordi Solé amb la universitat.

El molletà Jordi Solé Tura és sempre recordat per ser un dels pares de la constitució espanyola del 78 i de l’estatut del 79. Però a banda de ser advocat i polític també va ser professor i degà de la Universitat de Barcelona. Per aquest motiu s’ha celebrat un col•loqui al Centre Cultural La Marineta sota el nom ‘Jordi Solé Tura: universitat, valors i pensament’.

Isidre Molas era estudiant de primer any quan Jordi Solé Tura estava a punt d’acabar la carrera de dret, i per iniciativa pròpia va començar a fer classes ‘fora d’hora’ per als estudiants

Joan Subirats es considera un deixeble de Jordi Solé ja que el va tenir com a director de la seva tesi doctoral.

Jordi Capo també va ser alumne seu i recorda que Solé Tura era un professor diferent als altres, molt avançat per l’època

Aquest acte ha anat a càrrec del Centre d’Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura i formava part de la commemoració del Dia de la Ciutat de Mollet que se celebra cada 4 de novembre.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail