InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

La Francisca Segura, usuària de la Residència Can Dotras, celebra el 100 aniversari

Arran de la Covid-19 moltes residències d’avis van deixar de celebrar amb la ciutadania els aniversaris dels seus usuaris centenaris. Ara, mica en mica, aquests actes es volen recuperar, això sí, amb prudència. Aquest és el cas de la Francisca de Montmeló. Avui ha arribat al segle de vida i la residència Can Dotras ha volgut organitzar-li una festa al pati de l’equipament.

La Francisca va néixer el 6 de maig de l’any 1922. Això vol dir que avui ha arribat als cent anys de vida. Una fita que s’ha celebra i força a la Residència de Can Dotras a Montmeló. De fet, ella es va instal·lar al municipi als anys seixanta i encara recorda la feina que feia llavors.

La celebració també ha comptat amb un pastís personalitzat i l’entrega de rams de flors per part de l’Ajuntament. De fet, aquesta és la primera celebració d’aquest tipus que s’organitza a Can Dotras des de l’esclat de la pandèmia.

Perquè la Francisca recordi aquest dia, també se li ha entregat una postal on familiars i amics han deixat per escrit els seus millors desitjos.