La Fundació Johan Cruyff veu amb bons ulls desenvolupar el seu projecte socioesportiu a Montornès Nord

El camp de futbol de Montonrès Nord podrà tenir una nova vida gràcies a la Fundació Johan Cruyff, “La Caixa” i la Fundació Barça amb una  Cruyff Court, un camp de futbol de mides mitjanes que impulsaria un projecte socioesportiu per als nens i nenes de Montornès. Aquest projecte té l’objectiu de promoure l’esport com a via d’inclusió i cohesió social. És un camp d’ús lliure que vol fomentar l’esport i inculcar valors com la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la superació personal. Per fer-ho, el camp de futbol esdevé el centre d’activitats de formació a joves, de la infància, i també seria l’espai de competicions arreu del territori.

Actualment hi ha més de 200 Cruyff Courts repartides en 20 països. A Catalunya n’hi ha 8, i la previsió és construir-ne 15. La de Montornès seria la primera del Vallès Oriental.

Tot i aquest possibilitat de la Fundació Johan Cruyff,  seran els veïns de Montornès els qui decidiran si accepten aquesta proposta o no. Ho faran en el procés participatiu que s’ha engegat per decidir què fer a la parcel·la de 17.000 metres quadrats del camp de futbol de Montornès Nord. Per tenir informació de primera mà del que suposa aquest projecte, representants de la Fundació Johan Cruyff vindran a una de les sessions del procés participatiu per explicar tot el que envolta les Cruyff Courts.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]