Baix VallèsInformatiuMunicipisNotícies

La Fundació Rivus entrega els premis de treball acadèmic Sergi Mingote

La Fundació Rius ha entregat els premis de treball acadèmic Sergi Mingote. Uns guardons que volen distingir als estudiants que han dedicat els seus treballs de recerca a l’aigua o bé als sistemes fluvials. Aquest any s’han distingit a alumnes procedents d’instituts d’Arbúcies, Barcelona, Blanes i Vilafant

Aquest són els autors dels treballs guardonats en la setena edició del Premi de Treballs Acadèmics Sergi Mingote. Un premi que des del 2018 s’impulsa des de la Fundació RIVUS i que té per objectiu promoure i reconèixer la feina dels estudiants de Batxillerat, de Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior que han dedicat els seus treballs a l’aigua o als sistemes fluvials.

El primer premi en la categoria treball escrit de mòdul a ha estat per a l”Estudi florístic de les vores del Parc Fluvial del riu Besòs”, de Gemma Giró, de l’Institut Rambla Prim de Barcelona.

Pel que fa al primer premi en la categoria treball de recerca se l’ha endut “Anàlisi dels contaminants plàstics a la riera d’Arbúcies”, d’Elna Mateu, de l’Institut Montsoriu d’Arbúcies

Un cop lliurat els guardons corresponents al curs 2021 – 2022 ja es poden consultar a la pàgina web de la fundació RIVUS les bases per participar en la vuitena edició del Premi de Treballs Acadèmics Sergi Mingote.