InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

La Fundació Sanitària Mollet rep un dels certificats d’Excel·lència més alts en la gestió

 

La Fundació Sanitària de Mollet ha viscut avui un dia important. Ha rebut un nou nivell del segell EFQM, un certificat que reconeix les institucions per la seva cultura d’excel·lència i qualitat en la seva gestió empresarial, i pel seu compromís en consolidar-se com una organització ètica i responsable socialment i mediambiental, compromesa amb els professionals i la ciutadania.

La importància d’aquest segell queda reflectida en el fet que aquest migdia, l’Auditori de l’Hospital, s’ha omplert de gom a gom. Entre els assistents hi ha hagut molts professionals del mateix hospital, però també diverses autoritats locals i del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, com el mateix conseller de Salut, Manel Balcells. L’entrega del guardó a la presidenta del Patronat de la Fundació Sanitària Mollet ha anat a càrrec del CEO del Club Excel·lència en Gestió, que és l’encarregat a Espanya d’entregar aquesta certificació. En el cas de l’Hospital de Mollet, entre els motius principals per aconseguir aquest segell hi ha hagut el projecte ‘Green Hospital’ per reduir la petjada de carboni. També per la qualitat assistencial i la seguretat que s’ofereix als pacients.

L’assoliment del segell EFQM 600+ és un èxit molt singular per l’Hospital de Mollet, ja que en tot Espanya només el tenen 34 entitats, de les quals només tres són de Catalunya. A més, és la primera del sector de la salut a Catalunya. Per sobre, només hi ha una empresa en tot Espanya amb el segell EFQM 700+.