La gastronomia centra el concert de la coral La Lira

Aquests dies moltes entitats aprofiten per fer l’actuació de  final de curs. És el cas de la Coral La Lira de Montornès. L’entitat ha presentat un repertori on les cançons relacionades amb la cuina han estat el tema central perquè el públic reflexionés sobre la importància de menjar i beure en la història de la humanitat.  

És la cançó ‘Truita de ceba’ que ha format part del repertori de la coral La Lira de Montornès. Durant els darrers mesos l’entitat ha preparat aquest concert que té la gastronomia com a tema central. Per això, tots els temes estan relacionats amb el menjar i el beure. L’objectiu és difondre les cançons populars a través d’un menú musical. Una idea que va sorgir de l’actuació de les caramelles de l’entitat que va fer el mes d’abril.  

El concert de la Lira ha comptat amb una vintena de cantaires a dalt de l’escenari del teatre Margarida Xirgu . La pròxima actuació de l’entitat serà amb l’espectacle La Remençada de Montornès on col·laboren en la part musical.   

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail