La Generalitat garanteix el suport a tota l’actuació del Castell de Sant Miquel

La Generalitat s’ha compromès a donar tot el suport possible al pla director del Castell de Sant Miquel. Avui representants dels Serveis Territorials de Cultura han visitat les excavacions i han copsat l’evolució del projecte.

L’aspecte del Castell de Sant Miquel ha patit un canvi enorme en els darrers 3 anys. En un primer moment només es veia part de la torre de l’homenatge i ara podem observar diferents estances, la cisterna i bona part de la muralla exterior. Per tal de copsar aquestes millores, representants dels serveis territorials del Departament de Cultura han visitat el jaciment. Des de la Generalitat han reiterat el suport als treballs que s’hi estan duent a terme i han destacat la doble vessant que té el projecte.

Actualment, el Castell de Sant Miquel es troba a la segona fase del pla director. Per donar-li una nova empenta al projecte, els Ajuntaments de Montornès i Vallromanes demanaran ajudes a la Diputació de Barcelona.

A hores d’ara, l’activitat arqueologia al castell està aturada i si no hi ha novetats, s’espera reprendre-la de cara a inicis de la tardor.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail