La Generalitat preveu la contractació de 300 professors a la comarca pel curs vinent

La Generalitat preveu prop de 300 contractacions al Vallès Oriental de cara al nou curs. És una de les mesures que s’han impulsat per garantir el correcte funcionament del curs vinent. La voluntat d’Ensenyament és que tots els alumnes segueixin les classes de forma presencial. L’objectiu és que les classes es duin a terme a les aules actuals, tot i que el govern deixa la porta oberta a utilitzar nous espais.

La proposta de la Generalitat identifica cada classe com a un grup grup estable de convivència. De tal manera, els alumnes no han de dur mascareta mentre estiguin a l’aula. Aquest sistema presenta una dificultat: els professors, sobretot a secundària. Perquè cada grup de secundària tindria 5 docents assignats per donar les diferents matèries, una situació que faria que un professor impartís més d’una assignatura.

Un altre dels aspectes destacats d’aquestes mesures, és evitar les aglomeracions tant al pati com a l’entrada i la sortida del centre. Per aquest motiu, l’accés a escoles i instituts es farà de manera esglaonada igual que la sortida als espais d’esbarjo.

sempre i uqna es puguin mantenir

Es reforçarà amb 250 professsors al Vallès Oriental

demanen als centres que tinguin pensats més espais

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail