La gratuïtat de l’AP-7 incrementa la feina de les grues

Qui també ha notat un increment considerable en el seu volum de feina són les grues i els vehicles de rescat per accident. Des de l’inici de l’estiu, les empreses que s’encarreguen d’oferir aquest servei han notat un augment de la demanda.

A causa de l’increment d’accidents de trànsit a l’estiu, l’empresa Gruas JMC de Mollet ha hagut d’adquirir una nova grua, ja que el nivell de feina ha augmentat un 30% en els darrers mesos. Segons l’empresa, també influeix el fet que el territori està travessat per l’AP-7 i localitzat entre Barcelona i la frontera amb França. A molts països d’Europa ja és època de vacances i això fa que al dia circulin cotxes que provenen d’altres punts del continent.

Al dia els hi arriben constantment avisos d’avaries de tota mena. Des de les més freqüents com rebentades de rodes, fins a altres casos com robatoris en moments d’aturada a les gasolineres. 

Tot i que en un principi semblava que l’increment del preu del gasoil podria suposar un factor perjudicial per a aquestes empreses, JMC assegura que la retirada del peatge a Catalunya ha compensat la situació. 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail