La II Mostra d’Entitats de Montornès se centra en el desenvolupament d’Àfrica

La segona Mostra d’Entitats de montornès ha permès que l’associació local Bakadaji Help the Gambia dones a coneixer la seva activitat: ajudar al desenvolupament en agricultura, educació i salut d’un poble de Gambia a l’Africa.

De fet han recollit material sanitari i han exhibit l’ambulància que els hi han cedit i que aquest estiu enviaran a Gàmbia.

L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental també s’ha sumat aquesta fira a la seva parada han donat informació sobre els serveis que ofereixen a la ciutadania per exemple l’acompanyament a persones que volen emprendre un negoci. Uns serveis desconeguts encara pel municipi

D’altra banda s’han realitzat Diverses exhibicions, tallers de manualitats i de maquillatge per els més petits. Fins i tot una gran gimcana on a travès de diferents proves s’ha pogut conèixer el teixit associactiu del municipi

El col·lectiu “Globus pels valents” s’ha encarregat del servei de bar on els fons recaptats aniran destinats a la lluita contra el càncer infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu.