La indústria se segueix recuperant i ja suposa el 30% de les contractacions

El sector industrial de la comarca segueix recuperant-se a bon ritme després de la crisi provocada per la pandèmia. Així ho recull el darrer informe de l’Observatori de Polígons d’Activitat Econòmica. D’entre les dades que s’extreuen destaca que, a hores d’ara el 30% de les contractacions que es duen a terme a la comarca tenen lloc al sector industrial.

Durant el mes de setembre s’han formalitzat més de 4.500 contractacions al sector industrial de la comarca. Un augment destacat si el comparem amb els últims 12 mesos. En el darrer any ha augmentat un 23% la contractació. El punt negatiu el trobem en la temporalitat dels llocs de feina. Actualment, un 10% dels contractes del sector són indefinits. Mentre que altres sectors com els serveis o la construcció tenen entre el 15 i el 26% de treballadors indefinits.

Són dades del darrer informe elaborat per l’Observatori de Polígons d’Activitat Econòmica del Consell Comarcal. Tot i això, l’estudi no recull la recent afectació de la crisi de les primeres matèries. Actualment, el creixement de les indústries vallesanes està aturat per la manca de subministres.

Un altre dels punts que recull l’estudi és la quantitat de naus i solars buits. Dels municipis del Baix Vallès, destaca Montornès com el sisè municipi de tota la comarca amb més espais industrials buits.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail