InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

La investigació per l’atropellament se centra en per què el grup va optar per un camí alternatiu

 

La investigació per donar resposta a tots els interrogants de l’atropellament a l’R3, a Montmeló, continua oberta. Una de les preguntes que tothom es fa és saber per què el grup de 7 joves va decidir travessar la via del tren just en aquell punt, que no està autoritzat i és de poca visibilitat. Els joves venien del nucli de Montmeló i es dirigia al festival de música electrònica que es feia a la zona de Can Guitet, a tocar del Circuit de Barcelona-Catalunya. Per anar a l’esdeveniment van passar per davant de l’entrada a la urbanització de Can Tabola. Allà, però, hi havia un informador i una tanca, perquè l’accés estava prohibit. El camí l’havien de seguir en direcció cap al polígon.

Una de les hipòtesis és que entressina Can Tabola per un pas de vianants, en comptes de seguir endavant com marcava l’organització. Un cop dins la urbanització, que té un circuit tancat, van buscar un camí alternatiu i després van optar per travessar les vies.

El que s’ha d’aclarir és per què van prendre aquesta decisió. Perquè amb la seva opció per arribar a la zona del festival s’havia de passar per uns camps que no tenen cap il·luminació.  Des de l’Ajuntament s’assegura que la promotora va posar tots els mitjans per senyalitzar i indicar com arribar-hi.