La Joventut Sardanista de Martorelles celebra el 44è aplec

La Joventut Sardanista de Martorelles ha pogut tornar a celebrar el seu tradicional aplec per la Festa Major de Martorelles, un aplec que es caracteritza per fer-se al vespre. Aquest any l’entitat ha pogut celebrar l’elecció de la pubilla i celebrar el concurs de colles improvisades. Un acte que forma part de la programació de la festa major que donarà el seu tret de sortida oficial aquest divendres. 

El sopar de germanor ha donat el tret de sortida del 44è Aplec de Sardana de Martorelles. Aquest esdeveniment és sempre especial per a l’entitat, ja que és una prèvia de la Festa Major del municipi.

Durant la trobada ha tingut lloc l’elecció de la nova pubilla, un acte protocol·lari que no es va poder fer a causa de la pandèmia. Enguany, l’escollida ha estat l’Abril Valls, qui ha rebut la banda de pubillatge en mans de l’antiga pubilla. En aquest cas la seva germana.

Una vegada acabada l’entrega del títol s’ha passat a l’acció. La Cobla Ciutat de Girona i la Cobla Sant Jordi han posat en marxa els seus instruments per ambientar l’Espai de Can Carrancà que poc a poc s’ha anat omplint de gent fins a deixar aquesta imatge. Durant la jornada s’ha celebrat també el concurs de colles improvisades, una tradició més que consolidada dins l’entitat. L’activitat sardanista tornarà al municipi diumenge amb la Ballada a la Plaça de l’Ajuntament.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail