La Joventut Sardanista de Martorelles celebra la revetlla de Sant Pere

La Joventut Sardanista de Martorelles ha pogut celebrar amb el seu format habitual la revetlla de Sant Pere, és a dir, amb la ballada i el sopar. El pati de Carrancà ha estat l’espai escollit per acollir les rotllanes amb els sardanistes que tornen a poder ballar aquesta dansa després de dos anys sense fer-ho. Per alguns és una oportunitat per ballar i, en canvi, per altres és una ocasió per escoltar sardanes interpretades d’una manera  més innovadora i divertida.

Heu pensat mai que aquesta mítica banda sonora és pot versionar en una peça de sardana?.

Aquest tema interpretat per la Cobla Contemporània ha estat ballat en la tradicional revetlla de Sant Pere que organitza la Joventut Sardanista de Martorelles i que aquest any arriba a la trenta-vuitena edició. Una cinquantena de persones ha participat d’aquest acte que ha recuperat el format de fa tres anys amb la ballada i sopar.  Precisament la Cobla Contemporània ha fet una actuació especial a Martorelles amb tot un repertori de cançons versionades per a sardanes. 

Pels amants a les sardanes aquest acte serveix per poder retrobar-se i tornar a dansar en aquestes rotllanes. Això vol dir que es tornen a programar els aplecs de sardanes en molts municipis del territori. També, però, hi ha qui opta per escoltar aquestes peces sardanístiques. 

Aquesta trobada tanca la temporada de Joventut Sardanista de Martorelles. El setembre es tornaran a organitzar els cursos gratuïts de sardanes i es farà un dels actes més importants de l’entitat el seu aplec de Festa Major i que té la característica que es fa al vespre. 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail