La lliga EBA torna dissabte a Plana Lledó amb un derbi vallesà

Després de la llarga espera sense poder jugar, comença la competició a la Lliga EBA. El DM Group Mollet es prepara a consciència per un debut que no serà gens fàcil contra el Lliçà d’Amunt. Els de Josep Maria Marsà saben que davant es trobaran a un equip que s’estrena a la Lliga EBA. Els lliçanencs, però, afronten aquesta nova etapa amb la màxima motivació.

El partit entre el DM Group Mollet i el Lliça d’Amunt es jugarà dissabte a partir de les 6 de la tarda al pavelló de Plana Lledó. I es podrà seguir a través de Vallès Visió mitjançant les connexions que es faran dins el programa ‘Bàsquet en Joc’ de la Xarxa

Els jugadors de Cotrina són conscients que els espera un rival fort, per això es preparen el partit amb detall. Tots dos equips tenen la motivació extra en els entrenaments d’aquesta setmana perquè ja esperen amb ganes el primer partit de dissabte.

D’aquesta manera s’inicia la competició amb aquesta reestructuració de la lliga EBA que passa a tenir un total de 5 grups amb 7 conjunts cada un. En aquesta primera jornada de competició la Federació Catalana de Bàsquet és qui assumirà la despesa de les PCR de tots els jugadors.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail