La majoria dels paradistes celebren el retorn del mercat de Mollet al centre de la ciutat

Les parades del mercat setmanal de Mollet que s’havien desplaçat per les obres a l’avinguda Llibertat han tornat a aquesta via un cop acabats els treballs. Un retorn esperat per paradistes i clients.

En Ferran és el propietari del ‘Rei del Bacallà’, una de les parades del Mercat setmanal de Mollet. Va agafar el relleu de la seva àvia fa 60 anys i com cada dimarts s’ha instal·lat a l’Avinguda Llibertat. Les obres del centre de la ciutat el van obligar a desplaçar-se, durant uns mesos, a una altra ubicació, en la qual ha fet un 40% menys de calaix. Per aquest motiu, ha celebrat recuperar l’espai habitual.

Una opinió que comparteixen molts dels paradistes del Mercat setmanal de Mollet

Tot i la pluja, els clients fidels del Mercat s’han apropat per fer la compra de la setmana. L’avinguda Llibertat s’ha omplert de gent de la ciutat, però també hi han passejat persones dels municipis del voltant com per exemple Parets.

El retorn del Mercat a la seva ubicació original ha estat una bona notícia per la ciutat, principalment per a la gent gran, la qual ja no haurà d’allunyar-se del centre de Mollet per omplir els carrets de la compra.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail