La Marató de Donants de sang de Catalunya espera aconseguir 10.000 donacions

Cada any per Nadal les donacions de sang baixen. Concretament, el descens ha superat el 25%. Per això el Banc de Sang i Teixits impulsa la Marató de Donants de Sang de Catalunya amb l’objectiu d’aconseguir 10.000 donacions. La Marató començarà el dia 11 d’aquest mes i també implica la participació de les delegacions dels municipis del Baix Vallès.

Els centres educatius, cada vegada més, mostren el seu interès per fer captes de sang. És el cas de l’Institut Aiguaviva de Mollet que aquest mes, per primera vegada, en farà una.

Un dels objectius d’aquest any de l’Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental és atraure a la gent jove. D’aquesta manera es volen utilitzar les xarxes socials per arribar a aquest col·lectiu i tenir nous donants.

La Marató de donants de sang impulsada pel Banc de Sang i Teixits es farà de l’11 al 18 d’aquest mes en els principals hospitals catalans. L’objectiu és aconseguir 10.000 donants per normalitzar les reserves de sang que en aquests moments estan baixes.

 

Programa:
Parlem-ne: Associació Donants de Sang del Vallès Oriental

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]