Una molletana engega una campanya per a la investigació del sarcoma d’Ewing

L’Andrea està estudiant des de casa el doble grau de Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física. Per a ella el que està sent dur no és aquest confinament imposat per la Covid-19, sinó la lluita contra el càncer amb el que porta anys convivint. Un sarcoma de Ewing, que fins l’any passat estava a la pelvis i ara li ha produït metàstasis al crani.

L’Andrea utilitza les seves xarxes socials i sobretot el seu Instagram per visibilitzar aquesta malaltia. De fet, va voler compartir un vídeo que en poques hores es va fer viral per animar a la gent durant el confinament, ja que el seu darrer ingrés va ser el més dur de tots perquè va haver d’estar durant més d’un mes únicament de costat i boca vall.

A través de la plataforma OSOIGO l’Andrea està recollint signatures perquè el Parlament de Catalunya destini més recursos a la investigació de nous tractaments per la cura del sarcoma de Ewing i per la seva prevenció precoç, abans de que la malaltia estigui avançada.

De moment, l’Andrea ja ha aconseguit més de 1300 signatures per demanar a la Generalitat que inverteixi en la investigació d’una malaltia que es considera rara i que afecta sobretot a nens i joves.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail