EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

La molletana Carmen Sánchez obté la medalla de bronze al Campionat de Catalunya en pista coberta

Les sensacions cada vegada són millors per a Carmen Sánchez que des de finals de l’any passat arrossega una lesió al peu. Per a la molletana, el Campionat de Catalunya ha estat la primera prova del curs. Per això, al cap tenia una planificació molt concreta. Lluitar al màxim a les semifinals, on el resultat era més que bo, acabant primera i signant un nou rècord del campionat. I deixava l’interrogant per a la final, tenint en compte que es corria poques hores després.

A la final aconseguia la medalla de bronze. La molletana liderava la cursa però en els darrers metres es veia superada per dues rivals. L’or era per Sara Gallego que establia un nou rècord del Campionat. Un cop superada aquesta prova, Carmen Sánchez té reptes importants al davant. I no oblida que ens trobem en any olímpic.

Abans, però, el 29 de febrer i l’1 de març, disputarà el Campionat d’Espanya. Aquí ja voldrà mostrar la seva millor versió perquè en joc hi ha la convocatòria amb la selecció espanyola i participar en competicions internacionals.