La molletana Ester Vizcarra guanya el I Premi Enric Valor amb la novel·la ‘Amaga’t dels drons’

Un món on la humanitat es desentén de la natura i on els governs només aprofiten la Terra per allò que produeix. Un món pla, on l’Aura, una noia de 13 anys, lluita per mantenir la relació amb el seu animal de companyia, una tigresa, ja que el govern només permet tenir-hi una relació d’un any per així incentivar el consumisme entre la societat. Aquest és l’argument de la novel·la titulada ‘Amaga’t dels drons’ que li ha valgut a Ester Vizcarra el primer premi de la 40ena edició Enric Valor, convocat per l’Ajuntament de Picanya, a València. La crítica d’aquesta ficció cap al consumisme i la falta de cura cap la natura és més que punyent.

Vizcarra, que ha exercit de periodista durant més de tres dècades, és nascuda a Mollet però resideix a Alcoi. L’escriptora es mostra satisfeta pel fet que el seu llibre pugui arribar a tots els públics a través de l’editorial Bullent.

Aquesta és la segona publicació en narrativa de Vizcarra, que es va estrenar amb una biografia novel·lada del poeta Joan Valls l’any 2017.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail