EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

La molletana Lorena Romero és la primera dona que guanya el Rally Cup Peugeot Ibèrica

 

La molletana Lorena Romero ha aconseguit el trofeu que l’acredita com a campiona de la Rally Cup Peugeot Ibèrica, una fita que l’ha convertit en la primera dona a guanyar aquest títol. Ho ha fet com a copilot al costat de Sergi Pérez, un pilot que també ha trencat un rècord, el del conductor més jove en alçar aquest trofeu.

Per aquest tàndem, ha estat una experiència única que han pogut viure acompanyats de familiars i amics, un conjunt d’elements que encara donen més valor al triomf.

El principal rival de la copilot molletana i el seu company ha estat Pedro Antunes. El portuguès, que liderava la classificació pocs punts per sobre de Romero i Pérez, ha quedat fora de la cursa pel trencament d’un palier, una situació que el duet català ha resolt a la perfecció per endur-se la victòria.

El pròxim repte de Lorena Romero i Sergi Pérez serà el Rally de la Nucia, l’antepenúltima cursa del campionat de la Beca Rally Team Spain. Una prova on el duet parteix com a favorit, ja que en aquests moments és líder a la classificació amb una gran diferència de punts.