La Molletense aconsegueix el primer punt de la lliga amb un empat a casa

Forts, competitius i en posició d’atac. La Molletense ha sortit amb molta força des del minut zero del partit. Però el Sant Pol també s’ha fet el seu espai en el terreny de joc. Tots dos equips han tingut diverses ocasions de gol, però els dos porters han sabut reaccionar, com aquesta gran aturada d’Alfaro. El primer gol ha arribat al minut 25 quan Gonzalo Muñoz ha aprofitat l’errada del porter rival per a marcar.

En la segona part els molletans han sortit amb la quarta marxa posada i han continuat pressionant, primer intent fallit però en el segon intent…gol. Una altra vegada de Gonzalo Muñoz. El Sant Pol ha intensificat fins que Mohamed ha aconseguit marcar amb aquesta gran jugada. I només 2 minuts més tard, empat a dos.

Descol·locació de la Molletense i motivació de l’equip rival que han aconseguit passar per davant del marcador amb aquest xut de falta de Marc Carrerras.

A pocs minuts per acabar el partit semblava que no quedava alternativa i la pluja tampoc afavoria el joc, però Ismael Quiñones ha tingut l’ocasió perfecta amb aquest xut de falta que l’ha sabut aprofitar a només 3 minuts d’acabar el partit.

Primer punt per a la Molletense en una lliga que sembla que hi haurà molta rivalitat.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail