EsportsMollet del Vallès

La Molletense guanya el líder a casa per 3 gols a 1

La UD Molletense supera el líder a casa per un contundent 3 a 1. L’Escola de Futbol Mataró arribava al Municipal Zona Sud amb només una derrota aquesta temporada. El conjunt molletà, però, ha estat superior i ha generat perill en atac durant tota la primera part. Al minut 25, ha arribat el primer gol del partit: Luis Rubiales posa l’1 a 0 al marcador amb una rematada de cap que Pol Andiñach no pot aturar. El gol fa reaccionar el Mataró, que comença a atacar. Però el bon treball defensiu dels blanc-i-blaus i les intervencions de Vincenzo Napuri eviten l’empat, marxant al descans per davant al marcador.

A la segona part, els maresmencs surten al terreny de joc amb ganes de demostrar per què són els líders, però només tres minuts després, Samu marca el 2 a 0 amb una espectacular jugada individual. Tot i així, el Mataró ha estat el clar dominador fins al minut 90. Els visitants no es donaven per vençuts, però tot i intentar-ho en nombroses ocasions, la pilota no entrava dins la porteria de Napuri. Al 82, David Cordón repeteix la jugada de l’1 a 0: es llença un córner, el jugador remata de cap i fa gol. D’aquesta manera es posava el 3 a 0 al marcador. El líder, però, no ha marxat a casa sense marcar: al 89 Oriol Martínez superava el porter local i anotava el 3 a 1.

Amb la confiança que els dóna haver guanyat el líder, la Molletense s’enfrontarà la propera jornada a un partit molt especial: visitarà el camp del CF Mollet UE, que acumula quatre victòries consecutives.