EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

La Molletense ja prepara el nou curs amb l’objectiu d’entrar a la fase d’ascens

La Molletense ha jugat 2 amistosos fins ara i els dos han acabat amb derrota. El segon ha estat a casa contra el Sabadell Nord per 1 gols a 2. Els d’Antonio Filgaira, però, han estat els primers a encetar el marcador. Un penal clar, després d’una bona jugada per la dreta ha permès a Carrillo marcar des dels 11 metres. Els del Vallès Occidental, però, han reaccionat i han avisat amb una ocasió molt clara que ha estat a punt de significar l’empat, però el remat surt desviat. la Molletens eho ha provat amb un xut llunya, però el porter visitant, molt atent, atrapa la pilota. El Sabadell Nord, però, ha capgirat el marcador abans del descans. Quan s’acostava la mitja part una bona recuperació al cercle central serveix perquè amb una bona definició situés l’1 a 1. I al minut 45 una altra per`dua al mig del camp ha permès als sabadellncs fer el segon

a la segona meitat les coses s’han complicat per a la Molletense, que s’ha quedat amb un jugador menys quan el seu porter ha vist la targeta vermella directa. En aquesta segona meitat hi ha hagut menys arribades. La Molletense ha tingut una ocasió múltiple però no ha trobat el camí del gol. I a la mitja hora el Sabadell Nord hauria pogut sentenciar però no ha afinat en la punteria

Una Molletense que aquest any es prepara per un objectiu molt clar, acabar entre els tres primers classificats per jugar la fase d’ascens.

El pròxim dijous, a les 9 del vespre la Molletense tornarà a jugar a casa. Serà contra el Vic Riuprimer.