La mostra ‘L’Habitació del Farmacèutic’ arriba a la cinquena edició en format presencial i virtual

L’artista molletana Lourdes Nicolich és una de les set participants d’aquesta cinquena edició de “L’Habitació del Farmacèutic”. Nicolich ha participat en altres edicions de la mostra i ara ho torna a fer amb una obra que va presentar l’any 2018. Es tracta de la proposta artística titulada ‘Cor’, on utilitza la projecció d’una imatge i l’ànima a través del mapping. Una obra creada fa tres anys i que avui el seu missatge encara segueix vigent.

Com ella, els artistes de “L’Habitació del Farmacèutic” utilitzen les noves tecnologies per crear art. Unes eines que tenen com a objectiu endinsar a l’espectador dins de les seves creacions.

Aquesta cinquena edició de la mostra s’ha fet de forma híbrida, és a dir, hi ha obres que es poden visitar de manera presencial en el Centre Cultural La Marineta i d’altres que es poden veure per Internet a través de la pàgina web de joventut de l’Ajuntament de Mollet.

Aquesta proposta artística, “L’Habitació del Farmacèutic”, va néixer fa cinc anys per oferir un espai als artistes per mostrar les seves creacions digitals. Per això, trobem videoclips, curtmetratges o propostes de videoart.

D’aquesta manera, l’exposició col·lectiva, s’ha pogut fer adaptant-la a la pandèmia.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail