Baix VallèsInformatiuMunicipisNotícies

La nova estació de Santa Perpètua de Mogoda ja està en funcionament

La nova estació de Santa Perpètua de Mogoda ja està en funcionament. Aquest cap de setmana ha començat l’activitat a les instal·lacions. Els trens que paren a aquesta estació corresponen a l’R8, la línia que uneix Granollers Centre amb Martorell i que també té parada a Mollet-Sant Fost.

Aquest és el primer tren que ha parat a la nova estació de Santa Perpètua – Riera de Caldes. Amb ell, han arribat el secretari general d’infraestructures, Xavier Flores, el secretari general de territori de la generalitat, Ricard Font, i el president de Renfe Isáias Taboas.  Després d’11 anys de reivindicació, aquest dissabte la nova estació de Santa perpètua s’ha convertit en una realitat.

Els trens que paren a aquesta estació corresponen a l’R8, la línia que uneix Granollers Centre amb Martorell i que també té parada a Mollet-Sant Fost. Actualment, només passa un tren cada hora, però la voluntat és que el 2023 la freqüència sigui de cada trenta minuts.

Aquesta estació també compta amb un aparcament per bicicletes al seu exterior, per facilitat la mobilitat en transport sostenible pel municipi.