La nova entrada d’ambulàncies de l’Hospital de Mollet estarà operativa a l’agost

Les obres d’Urgències de l’Hospital de Mollet segueixen el ritme previst. Els treballs es troben finalitzant la primera fase i començant la segona. Aquests treballs permetran ampliar en prop de 500 metres quadrats aquesta àrea i, si tot segueix així, l’espai estarà enllestit a finals de novembre. Molt abans però ja es començaran a notar els canvis.

Aquesta serà la nova entrada de les ambulàncies d’Urgències de l’Hospital de Mollet. Està gairebé enllestida i només queda fer el cobriment i acabar d’instal·lar la porta que anirà just on són aquestes dues bigues. Durant aquests dies s’ha reforçat el terra perquè pugui aguantar aquesta estructura. Si tot segueix segons el previst, abans de l’agost aquesta fase dels treballs estarà enllestida i podrà entrar en funcionament.

Paral·lelament, també s’està treballant a la creació dels nous boxes. L’estructura d’aquestes sales està molt avançada i les feines se centren en la instal·lació de cables i sistemes elèctrics. L’objectiu és que aquestes actuacions estiguin enllestides al setembre per poder començar les obres a l’actual espai d’Urgències. Per tal de mantenir aquests terminis, una de les claus és la previsió. Sobretot, ara amb la crisi de matèries primeres.

La previsió de l’equip de l’Hospital de Mollet és que les obres mantinguin el seu termini previst d’execució. És a dir que les noves urgències estiguin enllestides a finals de novembre i al desembre hi hagi plena normalitat al servei.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail