La nova promoció de pisos de la Vinyota desperta més interès que la de 2005

Els 80 pisos de protecció oficial que es construiran a la Vinyota han despertat molt interès. En total s’han presentat més de 350 sol·licituds. En aquests moments els serveis tècnics evaluen la documentació per emtre, properament, el llistat provisional d’admesos

La promoció d’habitatges de protecció oficial que es farà a la Vinyota contempla 80 pisos. 354 persones han presentat la sol·licitud per optar a un. Això vol dir una mitjana de gairebé 4 sol·licituds i mitja per cada habitatge. Una xifra superior a la promoció de 2005. En aquella ocasió van fer la petició 730 persones per a 203 pisos, una mitjana de 3 solicituds i mitja per a cada pis. En aquests moments els serveis tècnics de l’Ajuntament de Mollet analitzen les documentacions que s’han presentat i a continuació es farà un llistat provisional dels admesos en funció de l’antiguitat del sol·licitant en el padró municipal. Posteriorment es donarà a conèixer la data del sorteig que servirà per determinar l’ordre en el qual cada persona podrà optar a un pis.

Està previst que els 80 pisos estiguin enllestits a finals de l’any que ve o principis de 2020 i s’afegeixen als més de 300 pisos que hi ha actualment. Tots els habitatges que hi ha a la Vinyota són de protecció oficial.

 

Notícies relacionades:
Dilluns vinent s’obre el termini per sol·licitar un dels 80 pisos nous de protecció oficial a la Vinyota de Mollet

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]