La nova residència de Montmeló estarà enllestida a principis del 2023

La nova residència de Montmeló segueix el calendari previst i tot apunta que estarà enllestida a principis de l’any vinent. Tot i l’encariment dels materials, el consistori i l’empresa encarregada dels treballs han trobat maneres de mantenir els calendaris previstos.

Les obres de la nova residència i centre de dia de Montmeló avancen a bon ritme. En pocs dies començarà la construcció de la coberta un cop ja s’han aixecat les dues plantes de l’edifici. Tot i que la constructora està complint amb els terminis, les complicacions que han sorgit durant les obres tenen relació amb l’encariment d’alguns materials per la crisi global actual.

Un cop acabat l’edifici es començarà a fer l’ampli jardí que donarà servei als usuaris de la futura residencia i centre de dia. Es preveu que tot estigui enllestit a principis de l’any 2023. Paral·lelament, l’Ajuntament continua treballant per aconseguir signar l’acord de compromís de la Generalitat per concertar les places públiques dels residents.

La futura residencia tindrà capacitat per a 36 places de residents El consistori montmeloní preveu que 30 d’aquestes places siguin públiques. Per tant, es doblaran les 13 actuals que hi ha a Can Dotras. Pel que fa al centre de dia, acollirà a 46 d’usuaris.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail