La Papereria Enric celebra mig segle d’història

Aquest és un dels molts records i anècdotes que l’Enric i la seva dona, la Rosa, recorden. Tots dos van obrir aquest negoci a Montornès, la Papereria Enric, ara fa cinquanta anys. Aquest establiment va ser el primer a vendre diaris i material de papereria, com també els primers a fer treballs d’impremta en el municipi.

L’establiment celebra ara els cinquanta anys d’història amb la segona generació al capdavant. Arribar a mig de segle de vida significa molt sacrifici i moltes hores de feina. Però també vol dir haver assolit la confiança de molts clients a través de diverses generacions. El negoci es va ampliar a principis de l’any 2010 passant de disposar de 50 metres quadrats a tenir-ne 200. Un establiment que s’ha hagut de reinventar a causa de les crisis i adaptar-se a les noves necessitats dels consumidors. Precisament, el secret recau en oferir qualitat i confiança a la clientela.

Actualment, el sector del comerç de proximitat viu un moment complicat a causa de la pandèmia. Però també en els darrers anys per la competència dels centres comercials. I ara amb la implementació de la venda per internet. Per això, la importància del suport dels ajuntaments per ajudar a enfortir el comerç local tan vital per un municipi.

Per celebrar el 50è aniversari i per agrair la confiança dels clients es regalaran aquestes bosses. A més, durant aquest mes les compres poden tenir premi.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail