PIMEC, creu que el Vallès Oriental ha d’apostar per l’energia elèctrica i la nova mobilitat

La patronal de la Petita i Mitjana Empresa, PIMEC, creu que el Vallès Oriental ha d’apostar per l’energia elèctrica i la nova mobilitat. És per això que proposen que es faci al territori un centre de recerca, desenvolupament i innovació al voltant del Pla de Desenvolupament Urbà del Circuit. La patronal també demana que aquest document es reorienti.

La zona a l’entorn del Circuit de Montmeló, on hi ha previst el Pla Director Urbanístic, és on s’hauria d’ubicar un centre de recerca, desenvolupament i innovació al voltant de l’energia elèctrica i la nova mobilitat. PIMEC ha fet aquesta proposta per tal d’especialitzar la comarca, aprofitar el pes específic del Circuit i donar un impuls a l’economia del territori.

En aquest sentit, PIMEC creu que el Circuit hauria d’obrir-se per fer-hi assajos i proves amb vehicles industrials. D’aquesta manera milloraria la competitivitat reorientant el futur nou pla director del Circuit. Això també afecta el turisme, que creu que hauria de complementar-se en la vessant dels esports com un valor afegit.

També s’ha fet una crida al que anomena activisme empresarial: que per molt petita que sigui una empresa, s’impliqui en els òrgans de presa de decisions. I ha demanat que les PIMES estiguin dins iniciatives com la compra d’actius financers del Banc Central per disposar de més liquiditat.

Els dirigents de PIMEC han anunciat que a la tardor es farà un gran acte d’activisme empresarial a la comarca obert a totes les empreses i autònoms.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail