La Penya Pere Anton proposa activitats refrescants pels més petits per a combatre la calor

Demà s’acaben les classes a la majoria d’escoles del territori. Durant aquests darrers dies, molts infants ja no tenen deures i busquen passatemps diversos fora de les hores lectives. A Montornès, la Penya dels Pere Anton ha organitzat una petita gimcana d’aigua per combatre les altes temperatures d’aquests dies.

Amb una corda i un plàstic mullat ja es pot dissenyar una prova ben divertida. És només un dels diferents jocs que han proposat els membres de la penya dels Pere Anton. La Plaça Lluís Companys de Montornès s’ha omplert d’activitats pensades especialment per als més menuts. Es tracta de diferents jocs on l’aigua té un paper fonamental per combatre la calor. Això sí, cada infant té la seva prova preferida.

Amb aquest tipus de jocs, la penya dels Pere Anton vol dinamitzar els infants de Montornès Nord que ja no tenen classe. La iniciativa, però, és la darrera activitat que organitzarà la colla durant aquestes setmanes. Ara ja toca centrar-se en els preparatius per la festa major del poble.

Per tal de recuperar forces i fer passar la gana, tots els participants s’han endut un bon berenar.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail