La periodista vallesana Marina Vallejo publica un vídeo ple d’optimisme

La proliferació constant de notícies negatives arran de la Covid-19, va fer que la Marina decidís trencar aquesta mala dinàmica buscant el costat positiu de la situació. Periodista de professió, la Marina ha penjat un vídeo a les seves xarxes socials de gairebé 10 minuts de durada, amb el títol de ‘Quan això passi: l’optimisme com factor de protecció’, on reflexiona sobre la fortalesa de l’ésser humà per superar les adversitats.

Una reflexió per fer veure a la societat la importància de mostrar-se units en aquests temps, enfortint vincles amb el nostre entorn, canviant coses de la vida quotidiana i, tanmateix, coneixe’ns a nosaltres mateixos. L’autora s’ha nodrit de les experiències explicades per amics i coneguts seus, treballadors alguns del sector de la infermeria. Ha conegut casos com el d’una parella que s’hauria d’haver casat en ple confinament.

La Marina va tenir aquesta idea durant la primera setmana de confinament. Unes reflexions sorgides arran d’estar fent abans de l’estat d’alarma un curs de psicologia positiva, aportant així el seu granet de sorra en aquesta complexa situació.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail