InformatiuMartorellesMunicipisNotícies

La plaça El·líptica i l’envelat seran l’epicentre de la Festa Major de Martorelles

L’Ajuntament de Martorelles ha donat a conèixer els detalls de la Festa Major en un acte al pati de Carrencà.  La dissenyadora i martorellenca Glòria Fernández és l’autora del cartell guanyador de la Festa Major de Martorelles. Es tracta d’un cartell que vol arriscar amb la seva proposta de caràcter feminista i amb elements vintage

La Festa Major de Martorelles se celebra del 8 a l’11 de setembre i inclou més d’una cinquantena d’activitats per totes les edats. Aquest any es recupera el format de la festa grossa d’abans de la pandèmia. Per això, la plaça El·líptica i l’envelat acolliran la major part de les activitats, tot i que també es faran en altres indrets del municipi al llarg dels quatre dies. Aquest any el pregó anirà a càrrec de l’Associació 100 Aniversari Rabasa-Derbi.

Una programació que també inclou activitats familiars, el tradicional concurs de paelles, el concert d’havaneres amb Port Bo, l’actuació de les Migas o el concert de l’Orquestra Selvatana, entre d’altres. Una programació que s’ha confeccionat amb les propostes de la comissió de Festa Major. A més, també s’ha volgut comptar amb propostes on participen tant artistes locals com de la comarca.

Una altra de les novetats és la substitució dels focs artificials per un espectacle audiovisual Laser Show a la plaça El·líptica. Els motius d’aquest canvi corresponen a l’elevat risc d’incendi de zona forestal i per evitar malestar a les persones amb problemes de sensibilitat al soroll.