La planta Henkel de Montornès ha estat reconeguda per la seva aplicació com a indústria 4.0

Aquesta planta de l’empresa Henkel de Montornès es dedica a la indústria aeroespacial, on s’hi desenvolupen d’adhesius estructurals i tecnològics per a la fabricació d’avions i naus a escala mundial. La planta, es va inaugurar el juny del 2019 i està dissenyada amb tècniques d’innovació i sostenibilitat. És un exemple d’indúsitria 4.0, considerada la quarta revolució industrial. Això vol dir que l’empresa treballa amb una producció digitalitzada i amb tecnologies intel·ligents com la robòtica. Per això, l’empresa Henkel de Montornès ha estat reconeguda pel Fòrum Econòmic Mundial entre les mil empreses de tot el món que s’han avaluat. La planta de Montornès és la primera a rebre aquest reconeixement a la península ibèrica.

Des de l’any 2010 l’empresa ha iniciat un procés de digitalització i innovació a les plantes de Montornès. En aquests darrers cinc anys ha intensificat els seus objectius per avançar amb les noves tecnologies fins a arribar al 4.0. Per això va presentar cinc projectes innovadors.

L’empresa Henkel es va instal·lar a Montornès l’any 1964 i actualment hi treballen gairebé 500 persones. Ara els nous reptes continuen en la mateixa línia de la innovació i la sostenibilitat. De fet, aquesta planta de logística de 24 mil metres quadrats, ha estat la darrera a construir-se i tot estarà automatitzat.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail