‘La Pública’ demana un esforç de les administracions per la tornada a l’escola

La plataforma “Mollet per l’educació pública” proposa que els espais verds de Mollet es converteixin en aules a l’aire lliure. Des de la nova entitat, demanen que s’utilitzin els parcs per fer activitats educatives ja que són considerats espais segurs i amb menys probabilitats de contagi. És una de les demandes que recull el manifest presentat per aquesta plataforma molletana. A la presentació del manifest, les portaveus també han carregat contra les directrius que ha anat proposant el departament i demanen, sobretot, més professors.

Una altra de les demandes de “La Pública” és la presència de personal sanitari a les escoles. Segons l’entitat, seria positiu que els centres tinguessin una persona presencial al centre. D’aquesta manera, asseguren, es podria fer un millor seguiment dels casos i escurçar terminis relacionats amb proves PCR i casos positius.

El manifest també demana que les famílies donin suport als equips docents per la situació que estan vivint. Paral·lelament, asseguren que la pandèmia ha posat de manifest les mancances que té el sistema educatiu a causa de les retallades i la manca d’inversió.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail