La Plataforma ‘Salvem el CF Mollet’ i els comerços de la ciutat doten de recursos a l’Hospital de Mollet

Aquest és un dels 10 llits que la plataforma ‘Salvem el Cf Mollet’ ha fet entrega a l’hospital molletà. Els diners i la fabricació han sorgit de 3 empreses vallesanes; Metal·lúrgies Garcia Cerezuela, de Caldes, Pinter, de Barberà, i DM Group, de Mollet. Un material molt preuat, valorat en 2.500 euros cada unitat, i necessari ara que el recinte hospitalari compta amb una gran quantitat d’ingressats per coronavirus. Un camió vingut des de Caldes ha transportat els llits fins a les portes del recinte hospitalari, on membres del personal sanitari ja els esperaven per pujar-los a planta per començar a donar-los ús. Aquesta, però, no ha estat l’única donació d’aquest grup d’empreses.

Un altre exemple de solidaritat el trobem amb els comerços i autònoms de Mollet. La Carmen, en nom d’ells, ha fet entrega a l’hospital d’una trentena de paquets de tovalloletes humides per a la higiene personal dels pacients. Aquesta associació, des de fa dues setmanes, també aporta aliments al personal sanitari.

Tot el material rebut per l’hospital molletà, de ben segur que ajudarà a aconseguir l’objectiu de guanyar la partida a la COVID-19.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail