La Policia Local de Martorelles digitalitza el dipòsit d’objectes perduts per facilitar la recerca

Seguim parlant de la Policia Local de Martorelles. En aquest cas, ens centrem en un dels serveis que ofereix el cos.  Es tracta de l’apartat d’objectes perduts. El cos ha digitalitzat el servei per tal que els veïns puguin consultar a través de la pàgina de la Policia quins objectes sense propietari hi ha actualment a la comissaria.

Des de fa un any el servei d’objectes perduts que ofereix la policia Local de Martorelles s’ha digitalitzat. A la pàgina web del cos els ciutadans que hagin perdut alguna pertinença poden comprovar si està al dipòsit de la policia.

Durant dos anys la policia local guarda a la comissaria els objectes. Els que caduquen, però només 2 o 3 dies i els tòxics o perillosos s’eliminen al moment. En canvi, els objectes provinents d’il·lícits penals o amb diligències es queden fins manament judicial.

A la comissaria de Martorelles, arriben molts tipus d’objectes perduts, tot i que el més habitual són clauers al seu dipòsit també hi ha kits d’insulina, gent que s’oblida de la compra, diners o entrades.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail