La Policia Local de Martorelles vista durant l’estiu els domicilis de persones vulnerables

Aquesta és una de les trucades que la policia local de Martorelles fa per fer un seguiment a les persones vulnerables i gent gran que viu sola en el municipi. Es tracta d’un protocol que activa l’Ajuntament de Martorelles a l’estiu sobretot a l’agost. També es fan visites a una quarantena de domicilis on viuen persones vulnerables per saber com es troben davant les altes temperatures de calor que es registren aquest estiu. En aquests seguiments els agents s’asseguren que la persona estigui bé i els donen alguns consells per suportar millor la calor.

Els serveis socials de l’ajuntament donen a la policia local el llistat de les persones a les quals se’ls ha de fer un seguiment especial. A més, quan arriben al domicili, els agents, també donen alguns consells sobre dubtes que puguin tenir la gent gran.

A més, si alguna de les persones del seguiment no obre la porta del seu domicili se la localitza telefònicament o es parla amb els veïns.

Aquest protocol també s’activa al municipi quan es donen episodis de fred a l’hivern. El seguiment es fa cada setmana tant amb una trucada com amb les visites a domicilis.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail