La Policia Local de Montornès sanciona una seixantena de persones per incomplir les mesures al carrer

Aquestes mesures no serveixen de gaire si la ciutadania no les respecta. En el cas de Montornès, en els darrers quinze dies la Policia Local ha registrat un nombre molt alt d’incidències. Els agents han fet més de cent identificacions i han imposat seixanta sancions per no respectar les mesures establertes.

Aquesta instal·lació esportiva a l’aire lliure i no supervisada és un dels espais que està tancat per les mesures de prevenció de contagis de la Covid-19. La Policia Local de Montornès vigila que no s’utilitzi durant aquests dies. També se centren en què els establiments segueixin les noves normatives i que es respecti el toc de queda. Durant les darrers setmanes s’ha fet un nombre elevat d’identificacions i s’han fet diverses sancions.

Els espais públics com els parcs han estat punts on s’han registrat més trobades de persones en les darreres setmanes, sobretot de joves. De fet, els parcs i les àrees de jocs no es poden utilitzar més enllà de les vuit del vespre.

Des d’aquesta setmana amb l’entrada en vigor del toc de queda de les 22h de la nit fins a les 6 del matí la Policia Local de Montornès ha notat un descens en la moblitat dels ciutadans i les identificacions s’han fet a una quinzena de persones.

D’altra banda, l’Ajuntament de Montornès continua implementant mesures per garantir la seguretat a l’espai públic com les tasques de neteja i desinfecció per evitar contagis de la covid-19.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail