La Policia Municipal de Mollet realitza una campanya de control d’alcohol i drogues durant aquesta setmana

Des d’aquest dilluns i fins diumenge el servei Català de Trànsit coordina amb els Mossos d’esquadra i les Policies Locals una campanya intensiva de controls per combatre la conducció contra els efectes de l’alcohol o les drogues a les carreteres i zones urbanes. L’objectiu d’aquesta acció és conscienciar a la ciutadania que aquesta problemàtica pot comportar accidents de trànsit mortals i greus.

S’acosta la revetlla de San Joan i com cada any per aquestes dates, el Servei Català de Trànsit en coordinació amb les policies locals impulsen una campanya de control d’alcoholèmia i drogues entre els conductors. Aquest dimarts al matí els agents de la policia municipal de Mollet han instal·lat un control a la zona de Can Fàbregas. En aquesta ocasió els conductors aturats han donat 0.0 a l’etilòmetre. Recordem que a partir de 0,25 comporta una sanció administrativa i a partir de 0,60 ja és un delicte i s’obre la via penal. El Servei Català de Trànsit, incideix en el fet que l’única taxa segura és la del 0,0.

Durant aquesta setmana estan fent controls d’alcoholèmia i drogues com aquests 3 cops al dia, matí, tarda i nit. I Durant aquests tipus de campanya, de mitjana la Policia municipal de Mollet sanciona un conductor al dia. D’entrada els agents sempre fan control d’alcoholèmia i només fan el test de drogues quan detecten alguna sospita que el conductor està sota els efectes d’algun estupefaent.

Quan els agents aturen un vehicle, a banda de fer el control, també comproven la documentació del vehicle, que estigui tot en regla, com la ITV i l’assegurança, i verifiquen les dades del conductor com el permís o els punts.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail