La programació ‘Arts i Escena’ inclou una trentena de propostes de diferents disciplines artístiques

L’espectacle ‘ Veus que no veus’ de les pallasses Pepa Plana i Clara Ruste és una de la trentena de propostes que formen part de la programació ‘Arts i Escena’ de Mollet. Un cicle que inclou diferents disciplines tant escèniques com plàstiques. L’objectiu és apropar la cultura a la ciutadania a través de propostes de qualitat i diverses.

A més, la programació també compta amb obres d’artistes molletans. Per això, la ciutat acollirà la projecció de la pel·lícula ‘Sis Dies Corrents’de la directora de cinema Neus Ballús, l’espectacle poètic amb l’actor molletà Jordi Coromina o l’actuació de l’Associació Fòrum Abelló amb la sarsuela Los Gavilanes, entre d’altres. La finalitat és oferir un espai perquè artistes locals mostrin el seu treball a la ciutat.

També les exposicions tenen un paper destacat en aquesta programació que acolliran els equipaments com el Centre Cultural La Marineta o el Museu Abelló. A més de les propostes musicals. Una programació que començarà al febrer i finalitzarà al maig.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail