La Rambla Balmes de Mollet es vesteix de flors

Les flors han estat les protagonistes en la 29a edició de la mostra de catifes de Mollet. La rambla Balmes acollit la dotzena de catifes que un any més compartien espai amb la trobada de puntaires. D’aquesta manera el Casal Cultural manté una de les tradicions a la ciutat com és fer catifes florals i alhora mostrar les activitats que organitza durant tot l’any.

El Servei de Català de Mollet és un dels participants de la mostra de catifes florals des de fa anys. En aquesta cas ha elaborat el joc del Paraulògic que s’ha dissenyat expressament per l’ocasió.

Aquesta és una de les dotze catifes de flors que s’han creat per part de diferents entitats de la ciutat, com els Torrats, els Morats, el club muntanyenc o l’Associació de Veïns de Santa Rosa, entre d’altres. Per ells, és una forma de donar-se a conèixer a través de les catifes.

A més de les catifes, també s’ha celebrat la 25a. Trobada de Puntaires. Unes participants procedents de municipis del territori i que tenen aquesta trobada en els seus calendaris, sobretot ara després de dos anys sense poder-ho fer per la pandèmia.

Una mostra de catifes que s’ha acompanyat amb el tradicional ‘L’ou com balla’ amb aquesta ornamentació floral.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail