La Remençada, de Montornès, protagonista al programa 1món.cat

20150602remençadaEl magazín 1món.cat connectarà aquest dissabte, 6 de juny, amb la representació que es realitzarà a Montornès de La Remençada. Un equip de Vallès Visió es desplaçarà fins el centre del municipi per a viure, en directe, la passió i l’espectacle d’aquest musical basat en la revolta dels pagesos catalans.

1món.cat és un magazín de la Xarxa de les Televisions Locals que s’emet per totes les televisions de Catalunya totes les tardes de dissabte i diumenge. Cada cap de setmana un poble, comarca o esdeveniment singular esdevenen el fil conductor del programa per donar a conèixer la diversitat i la riquesa català, explicades des de la proximitat i amb els ulls dels seus protagonistes.

Les periodista de Vallès Visió, Mireia Germán, amb el suport tècnic de Gerard Cortès, explicaran, a peu de carrer, el més destacat de La Remençada al llarg de diverses connexions en directes en el transcurs de les dues hores de programa.

La Remençada està concebuda com un musical teatral de sis actes que s’escenificaran a diferents places del poble, en una representació itinerant que el públic seguirà. La direcció teatral està a càrrec d’en Joan Sors i hi participen un centenar de veïns com a actors i cantants.

Dissabte, de 18 a 20 h., La Remençada es viu en directe a Vallès Visió.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail