La residència de Can Dotras, de Montmeló, s’engalana per celebrar els 100 anys de l’Eloy Guerrero

La façana de la residència de Can Dotras de Montmeló s’ha engalanat per acollir una celebració especial. Un dels seus residents, l’Eloy Guerrero Burgos, ha bufat les espelmes pels seus cent anys. El personal del centre ha volgut celebrar el seu aniversari però amb totes les mesures de seguretat. Per això, alguns dels seus familiars com fills, netes i besnéts l’han pogut acompanyar en aquesta celebració però ho han fet des de la porta d’entrada de l’equipament. Un dels regals ha estat aquest recull de fotografies familiars.

L’Eloy Guerrero Burgos va néixer l’any 1920 en el poble extremeny de Bodonal i va venir a viure a Montmeló al 1976. Arribar als cents anys significa que ha viscut moments bons i d’altres de difícils com una guerra civil, les conseqüències d’una postguerra i ara una pandèmia pel coronavirus.

Aquesta celebració coincideix amb la bona situació que viu la residència municipal de Can Dotras que des de l’inici de la pandèmia, ara fa tres mesos, no ha registrat cap cas de covid-19.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail