La Sala Fiveller de Mollet torna a reprendre la seva programació d’activitats

Són dos dels actors de l’obra Divorci del grup de teatre Tàndem. Els dos intèrprets representen dos advocats que han estat contractats per una parella famosa que es vol separar. Els dos lletrats, que havien estat parella, es retroben després de cinc anys. Els seus clients els faran recordar vivències del passat.

El grup de teatre vallesà Tàndem va estrenar aquesta obra l’any 2019 a Santa Perpètua de Mogoda. La pandèmia, però va aturar les representacions. Durant aquest any i mig la companyia ha intentat treballar amb el text a través de les noves tecnologies. Ara tornen a pujar dalt d’un escenari i mostren tot el que han treballat en aquests darrers mesos.

Aquesta obra, Divorci, on l’humor és present en molts moments, es va estrenar per primera vegada al Brasil l’any 2013. La traducció per aquesta versió vallesana ha anat a càrrec d’en Miquel Murga.

Aquesta obra forma part de la sisena edició del Cicle Teatre a la Tardor. La propera cita serà aquest diumenge amb l’adaptació al teatre de l’òpera Carmen.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail