La Sala Polivalent de Montmeló acull l’obra “Alguns dies d’ahir”, un espectacle amb debat polític familiar

Al voltant d’una taula, una família catalana comparteix vivències i pensaments. És la posada en escena d”Alguns Dies d’ahir”, del dramaturg Jordi Casanovas i que s’ha representat a la sala polivalent La Torreta de Montmeló. L’obra està ambientada en la situació social i política a Catalunya el 2017. Converses en l’entorn familiar que deriven de fets com els atemptats del 17 d’agost a les Rambles, passant pel 155 de Mariano Rajoy fins a les manifestacions per les condemnes als polítics empresonats.

Actors de primer ordre donen vida a aquesta família “tipus” catalana: Míriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó i Francesc Cuéllar. Personatges cadascun amb opinions i punts de vista diferents. La capacitat de mantenir la convivència i respecte entre persones amb diferents opinions és un dels valors de l’espectacle.

La Sala polivalent la Torreta acollirà aquest dissabte una altra representació Teatral. Es tracta de l’Espectacle feminista “La vuelta al mundo en 80 tias”, sobre dones que han fet història i sovint han estat silenciades.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail