La sanció mínima per entrar l’any vinent a Barcelona sense distintiu de la DGT serà de 100 euros


Seguim parlant ara de transport, però en aquest cas de contaminació i de sancions; sobretot per aquells baixvallesans que treballen a Barcelona. Perquè l’Ajuntament de la capital catalana ha rebaixat la multa per entrar a la ciutat amb un vehicle contaminant. La sanció, que s’aplicarà a partir de l’abril, ha passat de 200 euros a 100. A banda, el consistori barceloní també estudia posar un peatge a l’entrada de la ciutat. Així ho ha assegurat el regidor d’emergència climàtica de Barcelona,

En els últims tres anys la quantitat de cotxes que entren diàriament a Barcelona ha augmentat un 15%. L’Ajuntament de Barcelona preveu que en els pròxims anys aquesta xifra encara pugi més. Per aquest motiu, el consistori està estudiant implementar peatges a l’entrada de la capital catalana.

Paral·lelament, l’Ajuntament barceloní començarà a multar els vehicles contaminants, aquells que no tenen adhesiu mediambiental, a partir de l’abril. La sanció, però, s’ha reduït; ha passat dels 200 euros que s’havien anunciat als 100.

Amb aquestes mesures, l’Ajuntament barceloní espera reduir l’emissió de diòxid de carboni en prop de dues mil tones.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail